Smakar kattmat..

Jag känner verkligen att min blogg är skit tråkig! När jag kommer hem så typ skriver jag om vad jag gjort sen skriver jag nåt deprimerande inlägg om hur ful jag är och sen liksom, bajs i blöjan. Nu ska jag sova och så är det typ så varenda dag. Känns lite tråkigt, sådana bloggar är ju förfan inte kula att läsa -.- Så om det är någon modig som vågar säga vad liksom jag ska skriva om kommentera gärna.. Blir bara glad!
Tack på förhand presidentens fru.

Kommentarer
Postat av: MS

Kommentar från "någon modig":

Tycker snarare att det är precis DET du ska skriva om.. Det som händer i ditt liv, vad du tycker, tänker, känner, om livet med JB, killar, kompisar o.s.v. Att det inte skulle vara kul att läsa tycker ju jag e jättefel... det mesta brukar ju vara.. ja, kanske inte ALLT som är "jättekul" då, men intressant att läsa.. för det mesta iaf. Det som däremot inte är så kul att läsa är att du känner dig deprimerad och berättar om hur ful du är HELA TIDEN. Det är såklart bra att du skriver om det, så du får skriva av dig samt ev. få feedback genom kommentarerna på bloggen, men det är ju självklart inte kul att du känner dig så.



Nu skulle det ju handla om vad du ska skriva om, men jag kan ju inte låta det passera utan att säga något. Tror att du kan fråga nästan vem som helst av dina vänner och alla kommer att hålla med.. Alla kan ha en "bad hairday", misslyckas med sminkningen, vakna på fel sida och så.. men även om jag antar att du har svårt att tro det, är du iaf lika söt och dina vänner gillar dig fortfarande, även om du själv nu skulle hitta några fel/brister.



ps. vem e William?

2010-06-02 @ 00:49:03

Kommentera här:

Vad heter du? :) :
Kom ihåg mig?

E-postadress? (visas inte):

Vad heter din blogg? :) :

Kommentera ;) :

Trackback
RSS 2.0