cry me a river

Förlåt för ingen uppdatering, men mina ögon är helt röda.. Har gråtit mig igenom nästan hela kvällen. Vi får höras imorgon istället!

Går och lägger mig!

Tumblr_l7xc02jsf21qcbx4yo1_400_large
Okej, det var ett jädrans patetiskt program. Men, haha.. Det är ju då det är som roligast! Jaja, vet inte om jag orkar kolla hela, annars går jag nog och lägger mig för är trött redan nu, Puss!

Kungarna på Tylösand..

Tumblr_l9bvznnaox1qclzzdo1_500_large
Funderar på att kolla på Kungarna på Tylösand, vissa säger att det är sjukt dåligt och vissa att det är vidrigt dåligt.. Vet inte, vi får se.. Men det börjar nu, Puss!

Matteläxa nu.

Har varit hemma nu ett bra tag faktiskt, kom hem runt typ 18.30? Sedan åt jag mat med Mamma och hennes vän Kattis, har kännt henne hela mitt liv också! Anyway, vi åt och sen duschade jag. För dom som inte vet så duschar jag minst 30 minuter.. Bara för att bli helt ren och sen blir man alldeles len, haha. Så nu vet ni det! Men ja, nu är jag här och ska göra matteläxan. Det gick förjävligt på No-provet idag, Puss!

Or not..?!

Jag älskar dig

Gjorde en alldeles för lång paus i pluggandet, ska börja nu igen. Antagligen ingen mer uppdatering, bara om jag får ånges och börjar gråta igen. Förlåt för sämsta uppdateringen men det här med läxor, det är inte att leka med. Hörs imorgon!

Tog idag..

Hemma dag!

Är hemma, vet att det är tidigt men har bestämmt mig för en riktig hemma dag idag! Plugga, eftersom jag har No-prov imorgon och spanska glosor. Plus matteläxa tills Fredag, men anyway. Slutade 12 idag eftersom jag hade orienterings dag så efter skolan har jag bara varit med Max, Marlene och Celina. Kallt som ett helvete ute, så funderar på att inte gå ute mer, Puss!

Jag är trött, Godnatt.

Tumblr_l9f9bz9pab1qderreo1_500_large

Hanna Kristina Allerstrand

Jag saknar dig, Jag saknar oss, Jag saknar det vi hade!
Jag älskar dig, min bästavän..


I'm the worlds greatest.


Dagens.


(När jag gick hem från ICA passade jag på att ta lite nice pic's)
halsduk - present från Marlene # Vit tröja - JC # Skinnjacka - Jofama by Kenza # Beigha byxor - Gina Tricot # Skor - Converse

Ett inlägg.

Är hemma, har faktiskt varit det typ en timme men anyway.. Idag efter skolan hängde jag med Marlene, Celina, Max, Nisse, Mattias, Jonas och Ruben ett tag. Sedan gick jag till Medborgarplatsen och mötte Hanna och hennes två kompisar Emma och Fidelie. Vi tog det väldigt runt och åkte runt (?) Sedan skulle dom hem så jag gick och mötte Max igen, vi gick upp till kyrkogården och satte oss ner och pratade typ. Sen gick jag och hem och åt snabbt sen gick jag ut och handlade matsäck till imorgon. Ska nämligen till Hellasgården och orientera typ, det blir nog kul! Ja, iallafall nu ska jag kolla på Idol, jag vet lite gay.. Puss!

( Jag vet, bilden är ful. Men mina ögon ser sjukt fina ut på den!)

Mobilblogg - I skolan.

Sitter i skolan, har so lektion. Jag, Felicia, Ruben och Marlene jobbar med Centerpartiet! Det går åt helvete, om jag får vara helt ärlig! Haha, OMG! Ronald är borta måste leta, Puss!

Presenterna.

Tänkte också lägga upp det jag fick i födelsedagspresent. Dock är det inte allt jag fick, men det är hos Farmor så det kan jag säga istället.. Fick även pengar från Farmor/Pappa & Mormor, Halsband från Pappa, Tröja och en ring från Celina & Eden, Halsduk och örhängen från Marlene, Underkläder och massa andra små saker från Farmor och även 1320 :- sammanlagt på bio!

Jofama by Kenza skinnjacka från Mamma
.

Mina vänner bok från Mamma.

Blått nagellack från Ebba!

Biljett till Oskar Linnros konsert från Ebba!!

En jetset klocka från Hanna! Jätte söt!

Ny inköpta..


(OBS! Allt på dessa bilder ser ganska gräsligt om jag ska vara ärlig, men det är mycket snyggare i verkligheten!)

Tröja från Gina Tricot - 249 :-

Basic vit tröja från JC - 249 :-

Vit (u-ringad både fram&bak) tröja från JC - 149 :-

Halsband från JC - 49 :-

Från Ica..

Fick med mig ett par godsaker hem från ICA, eller rättare sagt en choklad kaka och en smakis!

Dagens Outfit.


Tröja - Lager 157 & Mjukisar - KSSS
(Förstår inte mig själv med att går unt så där ute på stan..)

Loftsängen är borta!

Alla år som jag hat bott här, på kära Södermalm har jag haft en loftsäng som stått ovanför min egna säng. Min syster sov i den när hon bodde här hemma och nu på den senaste tiden har den mest använts till förvaring.. Men nu, när jag kom hem så var den borta! Bara så där, poff! Så var den all gong liksom, måste erkänna att det ser så mycket snyggare ut. (Har dock ingen bild på hur det såg ut förut, men ni får föreställa er!)

Nu måste jag duscha!

JÄVLA SAK! Nu fungerar det inte att överföra dom där jädrans bilderna heller.. Nu går jag och duschar, så får ni uppdatering efter det, Puss!

Hemma!

Ja, hej mina kära vänner! Vet att jag knappt bloggat på hela helgen, men nu blir det andra bullar! Mina kamera är tillbaka och tror mig, min blogg kommer bli roligare inom mycket kort! Ska helt enkelt göra en makeover, kommer bli mycket nice.. Idag såg jag iallafall ut som et troll, till dom som undrar alltså. Hanna och Celina sov hos mig igår iallafall och vi somna faktiskt ganska tidigt, dock med sminket och kläderna på. Sen kom Marlene till mig och vi åkte till S:t Eriksplan, eller inte Celina för hon åkte hem. Så Jag, Marlene och Hanna satte oss på Waynes Coffé och myste ute i höstvädret med chailatte! Sedan tog vi tunnelbanan vidare in till stan och träffade Ronald, HAHA! Hanna åkte hem så jag och Marlene drog runt på Södermalm ett tag med Ronald. Jag mötte upp Mamma och vi gick och åt, eller jag åt. Sen gick vi hem, jag städade (därför bloggade jag inte) fick ett nytt objektiv fick jag också. Sen gick jag till ICA och köpte saker som ni får se snart, Puss!

stört..

Facebook är cpstörd, bara min som är det..? Guess so. Whatever, funderar på att gå och lägga mig nu. Har ändå inget uppe att göra. Eller nej, eller vem fan bryr sig, Puss?

Ska duscha nu!

Hej, nu är jag hemma.. Jag orkar faktiskt inte berätta om dagen har iallafall bytt min jacka så nu är jag nöjd, köpt en gal1 snygg kavaj och även hunnit med att hämta hem mina älskade hunters! Så ja, ganska mycket har jag hunnit med. Nu ska jag duscha så hörs vi antagligen efter det, Puss!

Och såhär gick man runt idag, snygg.. huh?

Mobilblogg - Godnatt

Hann inte blogga på datorn, så gör det via mobilen! Ska iallafall sova nu, är ganska trött.. Men vem bryr sig? Ska möta Celina imorgon 07.15, Puss!

Elsa is back..

Nu är jag äntligen hemma! Idag var jag i skolan, like always.. Efter drog jag, Celina och Marlene hem till mig och fixade oss sen åkte vi in till stan för att byta min Jofama (by Kenza) skinnjacka som jag fick i födelsedagspresent. Och så när vi kommer dit så har jag såklart glömt kvittot, dumt gjort alltså.. Sen åkte vi till Södermalm och träffade Hanna lite snabbt sen drog alla hem till sig. Här hemma åt jag tårta med Mormor, Morfar, Mamma, Kerstin och Wilhelm. Sen gick jag ut igen och mötte Ebba, Viktor, Viktor, Micke och David bara snabbt. Sen tog jag och Ebba tunnelbanan in till stan (Odenplan) där vi tog en fika på Coffehouse by George. Sen åkte vi till Medborgarplatsen och stod och kramade varandra ca. 15 minuter. HAHA! Men sen gick jag hem.. And here i AM! Ja, det var lite om min dag.. Nu ska jag kolla lite på internet och sen gå och lägga mig, Puss!


Elsa is home.

Hejsan, kom nyss hem. Idag skulle jag egentligen träffa Elvira, men min telefon hade inga batterier och hade ingen laddare hemma :@ Men jag åkte till Farmor och hämtade en! Idag har jag iallafall varit med Ebba, Eden, Marlene och Felicia. Vi var först hemma hos mig och fixade oss efter skolan. Sen träffade vi Eden och sedan även Felicia. Hon åt och sedan gick Felicia så jag och Eden gick hem till Ebba. Därifrån åkte vi till min Farmor där hon tyvärr inte var, så vi vra tvungna att åka upp till Gullmarsplan för att hämta pengar osv. Eden åkte hem och jag och Ebba åkte somsagt till min Farmor. Där var vi bara en kort stund, sedan tog vi en taxi till Sveavägen, alltså hem till Eden så jag fick låna en laddare. Sedan åt vi lite där omkring och sedan tog vi tunnelbanan hem till Södermalm och nu sitter jag här. Nu har jag iallafall lagt min telefon på laddning så den ska hålla sig!

Är med Marlene @ my place

Men nu ska vi gå ut och träffa Eden och Natasha, Puss!

Godnatt!

Nej, nu kan jag inte sitta uppe längre.. Vi får höras imorgon helt enkelt för nu ska jag sova, Puss!

Fuck You - Cee Lo Green


Älskar denna låt & musikvideon är så bra!

Bildlöst..

Sitter och valvakar (?) Om sossarna vinner vet jag inte vad jag gör. Det är Alliansen som gäller, så är det bara. Eller Moderaterna eller Centerpartiet! Kommer somna sent inatt men det är SO imorgon första så det är skööönt! Men nu är mitt humör lite bättre. Lite jobbigt att min laddare är hos Farmor bara ocg jag har bara en, helt plötsligt?! Men nu ska jag kolla, Puss!

hh

Mitt humör börjar gå uppåt.. Nu ska jag lägga mig i soffan och valvaka (?) Mycket uppdatering ikväll tror jag!

DÅligt humör..!

Okej, jag orkar inte blogga just nu.. Och jag orkar inte ta det nu heller. Min systemkamera kan ju gå och hänga sig, det kan även skolan också göra och mitt internet för tillfället. Ingenting fungerar i min värld just nu. Imorgon måste jag få lite avkoppling, därför funderar jag på att träffa min älskade bästavän Elvira Ballardini, hon som alltid finns där.. Den bästa människan. Jag hör av mig, Puss!

Hemma nu, ska duscha..

Ursäkta att jag inte bloggat på typ evigheter men jag sov hos Farmor hela helgen så har inte haft någon tid. Nu ska jag duscha och sen blir det massor av uppdatering eftersom min älskade systemkamera är tillbaka! Mer om dagen senare, Puss!

Flaten nu..

Nu är det så att jag drar till Flaten med min "roliga" klass, haha. Men jag har iallafall Marlene, Felicia, Mika, Ruben, Nisse och Max. Men anyway, nu ska jag dra till Medborgarplatsen och möta Marlene för vi ska handla godis och typ Redbull? Men jag mobilbloggar kanske nångång, eller så hörs vi imorgon, Puss!

Godmorgon

Gick upp ganska tidigt idag, även fast jag börjar 12..Gick upp, duschade, klädde på mig lite och ja, längre har jag inte kommit. Sitter och lyssnar på musik och nu ska jag torka håret, Puss!

Packar..

Just nu håller jag på och packar inför Flaten, kommer antagligen ta med mig way to much stuffs.. Men det är jag! Har iallafall tvättat ansiktet och tagit bort sminket osv. Jag uppdaterar nån gång. Puss!

Outfit right now.. Linne - Ginatricot & Shorts - Abercrombie & Fitch

Måste städa snabbt..

Kan och hinner inte berätta om min dag just nu, den har iallafall varit toppen! Men nu måste jag städa lite så uppdaterar jag senare.. C'ya soon!

& den andra saken...

Jag bara älskar mina naglar! Dom är ju helt sjukt snygga, corallblått är ju så snyggt.. GAAH! Jag dör.. Okej, haha. Nu vet ni vad jag älskar!

I'm in LOVE!

Okej, okej.. jag är kär i två saker just nu men vi tar en sak i taget.. För det första, dom jag drog ner med idag till stan för att byta.. *trumvirvel* MINA NYA HUNTER GUMMISTÖVLAR! Vita, Snygga, Oemotståndliga.. Dom är helt f*cking underbara! I LOVE THEM!
(Usla webcam bilder pga. att min vackra systemkamera är hemma hos Hanna, I want it back!)

Outfit


Linne - Gina Tricot Kofta - Tommy Hilfiger Kjol - Abercrombie&Fitch Väska - Longchamp Strumpbyxor - H&M Accesoarer - Bikbok och H&M

Dra med mina två älsklingar ner till stan!


Marlene och vem är det mer, hmm..? Vad ligger i påsen egentligen? Jo, det får ni veta ikväll. Men nu ska vi iallafall ner till stan och göra lite ärenden, sen vet jag inte vad som händer. Vi hörs ikväll, Puss!

Till Mika! :)

Hemlösa - Våran politiker vill att hemlösa ska ha det minst lika bra som alla andra. Alltså, de hemlösa borde få ett bidrag varje månad så de kan handla nya kläder och mat. De borde också ha ett "vandrarhem" som de kan bo på billigt så deras bidrag räcker till.


Sover hos Ebba

Är hemmahos Ebba, vi har käkat, skrattat, varit på coop (köpt frallor), käkat bajs till frukost osv.. Men jag ska iallafall sova här tonight. Nu ska vi käka croassaint och lyssna på musik, haha. Börjar 10 imorgon så det är nice. Sen måste jag typ hem och packa til flaten.. Men vi hörs imorgon! Pusshej.

Ebba i Amsterdam


You don't know how lovely you are..


Nu ska jag tvätta ansiktet, tvätta bort sminket och byta om till pyjamas. Ska möta Marlene och Felicia innan i skolan imorgon så jag måste verkligen lägga mig i tid! Ska verkligen försöka uppdatera imorgonbitti, Puss!

Tygväska


Köpte en ny (väska) eller rättare sagt en tygväska. Tyckte iallafall den var söt!
Den kostade bara 400 kronor (från svea) så det var bra och billigt!

Meningslöst.

Kom nyss hem, idag har jag varit skit irriterad för dom som undrar! Jag vaknar av att Marlene ringer mig klockan 08.33 och jag började ju 08.30 great huh? Men sen såg jag ut som ett helvete hela dagen fram till lunch. Sen drog jag, Marlene och Felicia hem till mig på lunchrasten och fixade oss. Jaja, jag orkar inte ens berätta. Mitt simkort funkar inte, jag kan inte smsa, mitt liv är helt fucked up och jag orkar inte med någonting just nu! Jag har inte ens lust att blogga! Hejdå.

Home with Marlene.

Just nu är jag med Marlene, vi ska gå ut nu och träffa Hanna eftersom hon fyller år! Vet inte vart vi ska eller någonting, egentligen skulle vi till Vasaparken men i det här vädret? Nej, tack! Jaja, vi hörs ikväll. Puss!

13 September 1997..

..Då föddes världens vackraste människa! Ingen mindre än Hanna Kristina Allerstrand, min bästavän. Och nu är det så att imorgon den 13 september firar vi hennes födelsedag! Så alla grattar henne eftersom hon är världens underbaraste människa! Jag älskae dig mest i hela världen och grattis i förskott!

Bilden är sjuuukt snygg!


Nu är jag hemma, har varit det en lååååååång stund. Ska plugga lite, kolla på tv kanske ett tag och sedan sova. Det är nice-iga (?) planer måste jag tilläga. Men jag uppdaterar imorgon. Puss!

Dagens Outfit


Kortärmad tröja - urban outfitters
jeans- Zara

Godmorgon!

Jag hann göra ett inlägg nu på morgonen iallafall! Celina är hos mig och vi ska gå till skolan nu, vet inte vad som händer efter skolan.. Och sen ikväll kommer jag inte uppdatera efter som jag sover hos Farmor så vänta er inte någon aöös (tyvärr) uppdatering den här helgen. I'm really sorry..

Dags att sova

Nu, mina kära vänner är det dags för mig Elsa Allerstrand att sova. Jag måste ju få min skönhetssömn! Iallafall, jag ska faktiskt försöka blogga på morgonen imorgon, kommer väll gå lite sisådär men vi håller tummarna. Jaja, nu ska jag sova. Puss!

Nu ska jag duscha..

För alla som vill veta och undrar, jag ska ta en lååååång varm dusch nu.. Raka benen, tvätta håret, ta bort sminket och allt sånt där som är bra! Haha! Celina ska typ komma till mig halv 9? Vi får väll se hur det blir med det.. Haha, men jaja. Vi hörs senare eller imorgon! Puss!
http://www.gvk.se/Upload/Genrebild_2_Dusch-1.jpg

I'm home

I'm home, nice va? Har inga läxor tills imorgon så det är sjukt skönt! (+ sovmorgon) Men iallafall så snackar jag lite med Hanna, ska sova hos henne på Lördag. Imorgon ska jag sova hos min Farmor, ska typ på något i Globen. Men iallafall, idag har jag varit med Marlene, Celina, Ebba och Celina. Vi fikade först och sen träffade vi Majk vid Odenplan/Vasaparken. Satt och snackade med honom i typ en timme? Haha! Men sen så ja, träffade vi lite annat folk också som alltid brukar vara där. Nu ska jag vara social. Puss!

GODNATT!

Nej, nu måste jag sova! Ska möta Celina klockan 07.45 imorgonbitti! Jag vet, det är sjuukt tidigt men tro mig, det är värt det! Jag uppdaterar imorgon efter skolan och allting, ska vara med Ebba, Carla och Celina imorgon förhoppningsvis! Men vi hörs imorgon iallafall. Puss!

Hemma från en underbar dag!

Har varit hemma i typ 40 minuter, men har laddat upp bilder och så från dagen bara för er skull! Idag hade vi skoljogg med skolan, tråkigt som in i helvete! Iallafall, efter det gick jag och Celina till skolan för att hämta skolböcker coh sådant. Sedan drog vi till min mammas jobb på Regeringsgatan och hämtade pengar, sedan tog vi tåget till Liljeholmen och tog en fika (samtidigt som vi pluggade) Det var skönt att bara vara hon & jag ett tag, snackade om allt & inget men pluggade mest! Senare kom Ebba och beställde en chailatte, då var vi dock klara nästan med pluggandet så vi pratade bara. Carla kom också och vi gick ner till trekanten och tog det lugnt. Sedan tog vi tåget hem igen, eller in till T-Centralen där vi kollade lite på Åhléns osv. Celina den söta ungen, hon åkte hem så drog vi andra (Jag, Carla & Ebba) vidare till Rådmansgatan. Där hittade vi ett jätte mysigt café, där dom spelade Oskar Linnros! :D Men där satt vi ett tag, drack té, snackadeom allting och skrattade som jag inte gjort på ett tag. Det behövdes verkligen! Jag älskar er, ni är underbara! Men caféet stängde ju så småningom så vi gick till St:Eriksplan, i Vasaparken stötte vi på bla. Harald, det var ett tag sen jag träffade honom.. Men hans kompisar, herregud.. Omogna! Haha! Iallafall sen tog jag tunnelbanan hem och mötte Celina för att få min NO bok och sen tog jag en promenad hem. Det är exakt så min dag sett ut! Den har varit underbar! Tack till er alla som gjorde min dag så fin! Puss!

Celina smygfotade när jag jobbade stenhårt vafan! HAHA!

Celina läser upp sitt tal. Som jag skrev!

Celina Lekberg är sååååå söt! Innan hon gick hem.

Carla och Ebba på caféet.

Dagen bjöd somsagt på mycket skratt!

Blev däremot sketans allvarlig när jag kom på att Celina hade min NO-bok, HAHA!

Ebba var söt som vanligt idag!

Haha. Ebba blundar sötis (sorry) och Tvillingen min!

Elvira Ballardini, min bästavän.

Nu ska jag gå och ta bort sminket, sen sova. Vi hörs imorgon! Då ska jag träffa min älskade och saknade bästavän Elvira Ballardini! Puss!

Jag är c0000000000000000l

Utkast: Sept. 7, 2010

Hej, har varit hemma ett bra tag nu. Har varit med Ebba, Hanna, Marlene, Celina och Elin idag. Var en rätt så trevlig dag, finns inte så mycket att säga.. Iallafall, imorgon är det skoljoggen så jag var och handlade matsäck. Risifrutti, Äppeljuice, Naturgodis och två Redbull. Nice! Fick också en Kalender/Almernacka av Mamma från NK. Den var mycket söt! Men nu måste jag plugga lite. Puss!

Kalendern + jag, orkar inte ta med system nu.

Fick jag med mig hem från Lübeck.


Söta ringar från bla. C&A.

Concealer, Hårspray, Shampoo och två hårkurer. Ni ser vad det är från! :)

Örhängen från C&A och en liten kräm från Rössman (Nivea)

3 bhar varav 2 från C&A och en från en underklädsaffär.

En halfbody (Bustier eller vad det heter?) Skitsöt!
Tjocktröja ifrån KULT, onödigt köp.. Tycker inte den är speciellt snygg -.-

Söt blus från ZARA.

Skit snygga jeans från Zara.

Ett till par, även från Zara.
Men i varje fall, nu ska jag fixa mig för att sen gå ut. Kanske ska till Vasaparken och träffa Otto och dom. Men annars blir det till att vara kvar här på älskade söder! Men vi får se, uppdaterar er folk snart.

Fan vilket tråkigt liv..

(Tog ett test av Hanna för jag har så jävla tråkigt!)
KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Nej.
Har du någon kille just nu? - Nej?
Har du dumpat någon? - Ja.
Har någon dumpat dig? - Ja.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Haha, ja.
Vem kramade du senast? - Mormor, haha!
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - NEJ?

SKOLA
Är du duktig i skolan? - Relativt.
Har du bra betyg? - Har inte betyg än, men man kan ju hoppas.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Nej.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja, på alla ;)
Sköter du dig i skolan - Ja, det tycker jag!
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Senast igår?
Haft mobilen på lektionstid? - Ja.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nope!


FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - Hos Mamma: 5 Hos Pappa: 2
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Ja, fast dom är skilda.
Trivs hemma? - Helt okej.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej, eller jo..?
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Det var ett tag sen.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Haha, ja..
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Över allt annat!

 

VÄNNER
Du har vänner? - Massvis! :)
Du brukar vara med? - Dom flesta.
Vem/vilka var du med sist? - Elin, Celina, Marlene, Felicia, Max & Kalle.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Det är insidan som räknas?
Är det okej att ha kill-kompisar? - Såklart, det är ju ett måste!
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej, vem dödar dom som betyder mest?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nej det tror jag inte..?

 

FJORTIS
Du sminkar dig varje dag? - Händer att jag går osminkad, men för det mesta?
Putar med läpparna på kort? - HAHA! Isåfall när jag skämtar!
Tar kort på dina bröst? - Nej men fyfan?!
Använder foundation på läpparna? - ja, hej jag heter elsa och är fjortis. NEJ! ALDRIG! :O
Super dig packad varje helg? - Nej vafan..?
Du har kysst en tjej? - Det har nog hänt, haha!
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Haha, nej! Men plattar för det mesta.
Ditt hår är knallblont? - Nej?!

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - Nej?
Vill du bli kriminell - Det är lugnt!
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Men vafan? Hör ordet, bara det skrämmer mig.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Ja förfan! Hahah -.-
Har du suttit i fängelse? - Nej, det är inget jag planerat heller.
Vill du hamna i fängelset? - Somsagt, inget jag har planerat.
Har du gjort nåt kriminellt? - Nej, det tror jag inte?
Har du blivit tagen av polisen/vakter? - Hmm.. Ja.

 

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Då&Då.
När grät du senast? - Igår kväll.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Faktiskt inte, haha!
Du har slagit ner någon? - Gills en frisbee i pannan? Haha, nej jag tror inte det.
Du har blivit nedslagen? - Jag är stark förfan?
Du har skadat någon med flit? - Aldrig i livet!
Har du någon gång viljat döda någon? - Ja, herregud.. Ni skulle bara veta! :O
Vem du bråka med senast - Kommer inte ihåg -.-
Har du blivit våldtagen ? - Nej.

Hemma.

Sitter hemma och pluggar NO, det är ju jätte kul.. Eller inte -.- Är inte i skolan idag pga privata skäl, som jag gärna skulle vilja skriva i bloggen men nej.. Det kan jag inte! Har läst typ 300 sidor 40000 gånger i min NO bok, så nu lägger jag av och sover lite till.. Nej, men ni ska få bilderna från Lübeck snart, Puss!

Noärmittliv! (Y)

Hej jag är förbannad för att jag har mcyket läxor. Hejdå!

Hellu alla coola. Nu är jag hemma, måste och detta är ett måste.. Att jag måste plugga! Haha! Jag har NO tills imorgon och typ Engelska tills på Torsdag? Och engelska böckerna har jag inte ens med mig hem..? GREAT ELSA! Jaja, ska iallafall läsa på NO:n nu, måste upp tidigt imorgon igen. Det är kass uppdatering nu, men det kommer bli bättre! Trust me!

Lübecks flygplats.

Sitter pá flygplatsen i Lübeck, det är nice -.- Haha, den är sjukt liten máste jag säga! Dom har typ fyra datorer man kan lána sá jag passade pá! Men iallafall, planet gár snart.. Hoppas jag?! Men det tar iallafall bara 45 minuter att komma till Skavsta sá sen máste jag ta nágon buss i typ 1 timme och 20 minuter, men jag överlever.. -.- Kommer dá till T-Centralen, förhoppningsvis kommer Hanna och möter mig där, men vi fár väll se. Nu har jag fátt nágot i mitt öga, sá nu ska jag gá. Uppdaterar ikväll! Puss!

Haha, fett random jag är!


Gal1 6y

Jag ber om ursäkt, men bilderna från igår/Onsdag får ni någon annan gång? För nu måste jag verkligen sova! Ska upp sickt tidigt imorgon! Ska åka till Tyskland, så har ledigt från skolan. Kommer bara vara iväg över helgen, så vänta er mycket bilder på allt jag köpt och mer! Men vi hörs på Söndag kväll förhoppningsvis! Puss & Hej!

Fan va söta! Jag älskar dig! :)


hej, här får ni bilder från tisdag


Denna dag spenderades i skolan, efter mötte jag och Eden upp Hanna och vi drog till Zinkensdamm där Carla var, träffade även massa annat roligt folk och vi drog runt på Sköna Södermalm. Senare träffade jag även Ebba och vi pratade om allting! Ni får om Onsdagen strax..

Jag, Elin, Celina, Felicia & Marlene.
Ja, här är vi igen. Fucktard, det beskriver mig rätt bra på båda bilderna!

Kolla vilken söt människa! Jag får ju panik.. :O

Nils och Lukas i skolan.

HA-HA-! Hanna sötnos!

Redbull... Ger dig vingar!

Hanna Allerstrand, den vackraste människa på denna jord!

Hanna, Jag, Carla & Eden!

Ebba sötnos!

Haha, jag & Ebba!

RSS 2.0