Du är det finaste jag vet.


Kom hem nu! Jag saknar dig så otroligt mycket.

BILDER FRÅN EBBA & ELINS BLOGG!

Har haft den roligaste helgen på länge, så jag hade tänkt berätta lite om den.
Fredag: I Fredags började det med att jag, Ima, Elin och Celina åkte ut till Tyresö hem till Beatrice där hon och Hanna väntade. Vi dansade och hade det sjukt kul! Vid sju-tiden började vi dra oss in mot staden mot Odenplan och gick på en fest där, och om vi dansade? Herregud, det var sjukt kul! Vid 22.30 tiden började vi dra oss tillbaka mot Tyresö och kom hem vid tjugo i 12. Jag, Hanna och Beatrice sov hos Beatrice och hade det kul!
Lördag: Vi vaknade ganska tidigt, tog en promenad, åt mat och så vidare. Sedan kom Elin och Ima till lilla Krusboda och vi fixade oss. Sedan åkte vi in till stan och vidare hem till Leo. Där var jag, Hanna, Beatrice, Elin, Ima, Ebba, Fanny, Mika, Matilda, Nora, Saga, Leo, Viktor, Jesse, Nils, Nisse, Jack, Lukas, Ruben, Mattias, Jonas, Max, Federico och säkert någon jag glömde.. Vi hade det iallafall grymt roligt, vi dansade och sjöng.. Det var bara allmänt kul. Ja, sen blev det ju Söndag och jag tog en fika med Hanna, Bea, Elin, Mika, Fanny och Ebba och pratade om allt möjligt. Sen tog vi det lugnt. Min helg.
Bilder från i Fredags:

Bilder från i Lördags:

@ my place

Jag, Ima, Elin och Celina sitter hemma hos mig och har just ätit nudlar och bytt kläder. Vi ska dra vidare till Tyresö nu och har lite kul i en villa där! Sen åker vi in till stan vid 19 på Af festen, ganska chill! Sen sover jag och Celina hos Ima. By the way har jag fått en iPhone 4 igår faktiskt, skön lur.

16. En bild på mig själv


Här har vi snygga Elsa Allerstrand! Haha.

15. Två personer som jag vill vara med just nu.


(På bilden Celina, Hanna och jag.)
Mina små donnor skulle jag vilja vara med just nu, fina flickor det alltså!!

14. En bild som påminner mig om gammla tider


Ja fyfasiken, Märsta och L4D. Det var tider.

13. Du och någon klasskompis


Jag och Elin. Världens skönaste tjej, fyfan alltså. Haha!

12. En bild på din vardag


Den här bilden, tycker jag personligen berättar ganska mycket. Bara bilden. Ganska tråkig bild tycker nog de flesta, men själv skrattar jag åt den. Ni skulle bara veta hur min vardag ser ut. Haha!!

11. En person du kan berätta allt för


Min coola kusin & bästavän, Hanna Allerstrand. Kan jag berätta allt för, i förtroende!!

10. Någon du tycker är väldigt snäll.


Beatrice Johansson, hon är så jävla snäll så det finns inte. Och attans rolig prick också!

Fretag

Nu sitter jag här igen på intersport i Kaprun, mitt sällskap är en coca cola och min fina lillebror. Ja, idag blev det några sköna åk i backen vi bor i för jag vaknade med mensvärk så kunde inte åka bort med resten av familjen utan vilade till lunch. Sedan åt jag min sista lunch här och åkte hem. Ska nog sitta här ett tag och sedan ska jag ta en promenad (ensam, haha) och sedan ska jag möta upp min familj och dra och äta på någon resturang. Kul.

Fastnar på bild, det gör jag inte idag heller. Men det skiter jag i för imorgon kommer jag hem!!

Live from Austria!

Just nu sitter jag på intersport i Kaprun, Österrike. Det är väldigt små byar här men enorma berg, ursäkta om jag låter som någons mamma men det är otroligt vackert med alla dessa vyer. Haha. Men de har gratis trådlöst internet här och datorer så det är nice. Ska snart iväg till Zell am See och äta middag och kolla i lite affärer. Har hittat lite roliga presenter till kompisar men ska nog köpa det mesta på flygplatsen. Och jag åker hem om 2 dagar!! YES! Sista skid-dagen imorgon också, längtar hem som fan.. Har fått höra massa gossip och jag önskar att jag vore där, men nej. Här är jag. Fast. Fastnar på bild gör jag inte heller. Fan, hejdå.
Tumblr_lfibh0zsrw1qzenhzo1_500_large

RSS 2.0