Isidor är min bvcpk & jag älskar honom!

Tja alla c00lingar som fortfarande är vakna.. För alla som undrar saknar jag Isidor, min finaste bästavän förfan! Jaja, pratar med c00la Mira Kings på Facebook *big smile* Yepp, men nu funderar jag på att ta en panodil zapp och sedan gå och lägga mig? Yeah, that sounds really nice! Om jag inte bloggar imorgon bitti bloggar jag på Söndag.

Så fin låt..


Ni får ursäkta att det är "lyrics" men det gick inte att "embed" musikvideon.

saaaaknar john!

Nu ska jag gå och byta till pyjamas och sen ringa till John *happyface* Ska upp tidigt imorgon, vid typ 9-10? Ska till Skara, gå på det såkallade sommarlandet osv. Vi får hoppas att det blir trevligt! Sen kommer jag tillbaka på Söndag och då ska jag träffa min kung utan snopp... Ebba! *ännu mer happyface* Ehm, jag är sjuk i huvet. Jag uppdaterar nästan gång något vettigt dyker upp i min skalle.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/MedborgarplatsenT.jpg/250px-MedborgarplatsenT.jpg

Nytt i garderoben.


Sexiga påsar, huh? Hahaha -.- Kläderna kommer iallafall från dessa affärer!

En söt klänning/tunika från affären Candy Bag. Kostade 400 :-

Och en regn jacka/seglar jacka från Henri Lloyd (köpt på Nautiska magasinet) För 2000 :-

c00l

Tja alla c00la, är hemma nu och ska lägga upp bilder på det jag köpt nu..

Hej

Nu går jag och Mamma ut på underbara Södermalm i detta fina väder, puss!

LOOOOOONG time ago.

Dååååålig uppdatering av mig, men ska inte komma med massa dåliga bortförklaringar nu. Det är bara för att jag inte orkat. Men har iallafall haft många roliga dagar under dom dagar som jag inte bloggat somsagt. Men nu är jag iallafall hemma så det är skönt. Egentligen skulle jag dra till grönalund idag med Hanna, Celina, Adam och hans kompisar men det blev inte så pga vädret.. Men igår var jag iallfall med Hanna, Jessica, Celina, William och Didrik i Nacka så det var också trevligt. Lite senare träffade vi också Zebbe (?) och hans kompis. Sen sov jag hos Celina och drog hem nu på morgonen, köpte frukost på vägen hem som jag sitter och äter nu! Men snart kommer Mamma, Christer och Wille hem så då ska vi på Sofo Night och käka ute med min syrra. Hörs snart!
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar

GRATTIS EDEN !

Grattis Eden Svensk, min fina vän som idag blir tonåring! Jag älskar dig otroligt!

Kopia ?

Alltså när man går in på sin "kompis" blogg och hon har ett exakt likadant inlägg, med exakt samma låt och rubrik osv, då blir jag lite förbannad.. Hitta egna låtar och skriv en egen rubrik vafan?! Inlägget av henne..

Wake Me Up When September Ends - Green Day


(Hela musikvideon) om ni inte är intresserade spola fram till 1.43 så börjar låten! I ♥ IT!

Paranormal Activity

Runt 10 mötte jag upp Hanna vid Gullmarsplan, hade varit Hammarby match så det var packat med folk som sjöng typ ramsor och sånt skit (?) Jobbigt, när man själv är AIK:are.. Så jag och Hanna försökte överrösta deras sånger med våran AIK ramsa? Haha..

Iallafall så hade jag hyrt Paranormal Activity, alla säger ju att den är sjukt läskig osv.. Så jag och Hanna la oss och kollade på den. Den var läskig typ en gång under filmen och den var alldeles för kort, inte speciellt läskig om jag får säga min åsikt. Hmm, bättre filmer har man ju sett men den var helt ok!

Kan dock inte hålla med "Film.nu"

Elvira, tack för en underbar dag.

Ja, idag var jag ju somdagt med Elvira vi var vid flatenbadet och badade. Det var trevligt, sen tog vi bussen in till stan och köpte cola och ja, hade en underbar dag med bästavän helt enkelt.. Ni ska självklart få lite bilder också..

Hej, Hejdå.

Kännde bara för att ta bort headern, fixar ny ikväll. Nu drar jag ut, hejdå.
SAKNAR DIG MARLENE ÄLSKLING !

I worked so hard..



& Dagen ska spenderas med Elvira!

Godmorgon!
Jag är glad, nämligen för att idag ska jag träffa.. *trummvirvel* Elvira Ballardini! Som jag saknar sjukt mycket, så det ska bli skönt.. Vi ska åka till Flatenbadet och bada, ha det mysigt. Haha, har alltid det roligast med min bästavän ju så det blir trevligt! Men först ska jag gå till GinaTricot och köpa en ny underdel, ikväll ska Hanna sova hos mig igen så vi hörs då. Hejdå.

Grönalund


Idag på grönalund. Leonie, Celina, Eden, Kia (?) Jessica, Jag + två söta tjejer..Haha.

WebbCam

Hej, orkar inte blogga.

Next: Slussen

Nu drar jag till Slussen och möter Leonie, puss!

Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade för inte så länge sedan, skönt. Men iallafall så ska jag möta Pappa om typ ca. 30 minuter en gata bort, så lite bråttom har jag. Nu fick jag ännu mer bråttom, haha. Han kommer och hämtar mig med taxi typ? Jaja, nu ska jag klä på mig och sedan springa ner. Efter möter jag Celina och kommer hem igen så då får ni en klarare bild av dagen, haha.

Godnatt Bloggen..

Ibland hatar jag att blogga, som nu.. Iallafall så smsar jag med Erik den heta! Haha, det är sant men ändå. Imorgon ska jag käka lunch med Pappa vid 12-tiden och senare ska jag träffa Celina och hela tjocka släkten! Nej, jag skojade men aah.. Hatar att blogga nu. Ska typ sova snart, hejdå!

Samsung..

Hejsan alla läsare! Först fixade jag somsagt telefonen, fick en lånetelefon typ (?) Samsung, tuuungast! Haha, nej jag skojade. Men sen mötte vi, Jessica, Leonie, Ida, Eden och Alexander? Vi åkte färjan över till grönalund och var där till kvällen sedan drog vi hem och ja, har käkat en filmiddag så det var chill..

In till stan

Nu drar jag in till stan och fixar lööören, bye!

Godmorgon..!

Godmorgon!
Skulle träffa Elvira och Isaac idag men det sket sig såklart.. Pågrund av mig? Jaja, ska snart in till stan till Mamma för att fixa min mobiltelefon. Eden, Celina och Hanna sov hos mig igår för dom som undrade? Nu ska jag typ torka håret och platta det -.- Vi hörs!

This is how i look today!

Nu ska vi strax börja dra oss mot bussen, in mot stan. Hörs på Söndag?

Hos Hanna !

Är hos Hanna, hon bränner upp en hel jävla plats sked i ugnen.. Smartass -.- Jag ska träffa Marlene och Hanna, Matteo. Jaja, ska möta Malle vid 14-tiden så det är lugnt. Sedan klockan 16.45 tar jag och Hanna stadsbåten till landet, ja.. Sen kommer jag hem på Söndag igen så då uppdaterar jag, kul va? Hejdå!

jag just nu, hahahhahah. Alltid lika rolig -.-

Hola!

Vakna är jag och Hanna! Klockan 1 ska vi möta Marlene och Jessica på plattan (: Senare tror jag vi går till grönalund igen -.- Haha, jaja imorgon åker jag ju äntligen till landet igen så det är sjukt skönt! Men iallafall, hejdå.

Outfit: Blus - Abercrombie & Fitch
Linne - H&M
Shorts - Urban Outfiters (Levis)

Sjukt försenat inlägg!

Godmorgon alla läsare!
Hanna är snart här, vi ska även träffa Ebba & Celina. Grönalund igen, herregud.. Jaja, det blir nog trevligt. Nu ska jag bara fixa mig snabbt och sedan dra ut. Känns inte bra att ha sovit så här länge men whatever, hörs snart.

Bildlöst

Är på skit dåligt humör.. Lukas & Andreas gör ju det lite bättre iallafall! Imorgon ska jag träffa min bästavän, sickt skönt att få träffa henne fan.. Smsar lite med folk också för dom som brydde sig, ska typ slagga snart -.- Haha, hejdå!

För dom som inte fattar.

Hanna Allerstrand är min bästavän, soulmate, syster, sunshine, hon är helt enkelt mitt allt! Och dom människor som försöker sära på oss, visst dom kan göra små sår på ytan men ingenting kommer någonsin kunna splittra oss! Ja, vi är kusiner och vissa kanske tycker att det är konstigt att vi är bästavänner? Men so? Vem fan bryr sig? Jag och Hanna är sjukt olika på sättet osv. Men i slutändan hör vi ändå alltid ihop. Jag kan berätta allting för min bästavän och hon kan berätta allt för mig, vad man känner och tycker. Så nu förstår alla vad hon är för mig! Jag älskar henne mest på hela denna jävla sjuka jord!

Come take my hand

Hej min skööööna blogg (?) Är hemma en stund, orka berätta om idag -.- Men om ett tag ska jag ut igen och träffa Ebba och Celina. Var tvungen att gå hem och käka nudlar och så, haha. Snackar med Adam också, han är snäll :D Men nu ska jag klä på mig nåt "finare" och så..

c00ling

Hej, är hemma.. Skit skönt att komma hem faktiskt! Har också träffat min älskade bror (Celina) som är hos mig nu, med Marlene. Vi ska antagligen gå till GrönaLund, så det blir nog trevligt och vi kanske tar en promenad dit? Vi får se, vi hörs ikväll.. Kommer sova hemma!

- Hola Amigos!

Är hos Ebba med Malle, Eden och Tricia.. Haha, crazy night!

Hörs


Det var tider de, godnatt.


LÄS!


Måste verkligen tipsa om denna blogg. bissy.blogg.se
hon skriver sjukt fint och man blir helt enkelt rörd.
hon heter beatrice, är tonåring och lider av cancer..

Not Afraid


Not Afraid - Eminem
Verkligen älskar denna låt!

BÄSTAVÄN!


Sen när hade inte jag världens sötaste bästavän? Jag älskar dig över allt annat, Whenever you need me i'll be there. You are my everything! Saknar dig som in i heeeeeeeeeeelvete också!

Telephone

Ligger & snackar med Eden i luuuren, vi ska nog till Eriksdal imorgon istället! Yippi!

Imorgon..

..Är planerna att först träffa Ebba och åka in till stan för hon skulle kolla på kläder, kanske att någon mer följer med. Senare träffa Eden, Malle och kankse åka till GrönaLund? Annars spenderas kvällen hemma hos Ebba. Som en slags tjejmiddag (?) Det kommer bli galet nice antar jag!

Snabb svar på tal

camilla om Svar på tal:
Älskar din blogg, vad har du för typsnitt på dina rubriker? kram :D
Svar: Tack så jätte mycket, den heter Courier New. Kram!

Omaha mall, Official song!


Aaw..

Hon: Vi är bästa vänner, visst?
Han: Ja, självklart.
Hon: Så du är ärlig mot mig, vem gillar du?
Han: Ingen. Jag älskar någon.
Hon: Hon är verkligen lycklig.
Han: Definitivt. Jag älskade henne sen första gången vi träffades.
Hon: Allvarligt? Bra, eftersom vi är bästa vänner vill jag träffa henne. Gå och ring henne.
Han: Okej visst.
Killen tar sin telefon och slår ett telefonnummer.
Hon: Vänta en stund, det ringer.
Tjejen svarar i telefonen.
Hon: Hallå?

Han: Jag älskar dig.


Svar på tal



Ja, de är köpta på H&M. Kostar typ 60 :- ?

Jo, den heter.. funiest.blogg.se

Verdana. Haha, ja. Det var allt! (:

Saknar USA så sjukt fucking mycket!

Jag vill tillbaka nu, Nu, NU !!

Ebba Lange

Dagen innan jag åkte till landet träffade jag somsagt min älskade Ebba Lange och sov hos henne! Tyckte ni kunde få typ 3 bilder från den kvällen (?) Hahah, Älskar dig grymt mycket Ebba!

SPANIEN!

SPANIEN ÄR VÄRLDSMÄSTARE! YEEEEAH!
http://karlshamnsgatan.files.wordpress.com/2008/06/spaniens-flagga.png

Landet.

Förlåt för jag inte bloggat på ett tag men jag har varit på landet. Så här får ni lite bilder från landet:

Spanien vs. Holland

Kom igen nu Spanien, bättre kan ni!

I love the way you lie

Hello, Marlene är här nu.. Men vi ska dra till GrönaLund måste hitta min kille förfan!

Godmorning

Marlene är snart hos mig, det är nice. Dock vaknade jag nyss men whatever.

Nobody said it was easy..

Vem fan har en tråkig blogg? Jo, en flicka vid namn Elsa Allerstrand. Jag har ingenting att blogga om.. Imorgon ska jag vara med Marlene Älskling så det är trevligt! Smsar med John, han är ju alltid lika snäll han.. Men nu funderar jag fan på att sova. Inegn jävla blogglust, hejdå.

Femman

Sitter och kollar på So you think you can dance på femman. Dom ska nämligen visa Somebody to Love musikvideon där, läste det på favorit bloggen! Så ja, det är det jag gör just nu. Där fick ni en liten update!
http://aschueb3616.files.wordpress.com/2009/12/so_you_think_you_can_dance.jpg

1 year ago today!


Vem vet inte att OneTime fyller ett år idag? Eller iallafall själva musikvideon. Herregud, kommer ihåg när jag såg videon då blev jag ännu kärare i han än när jag bara hört låten. Så congratulations!


Nummer 80

Hello! Nu är jag hemma, idag har jag iallfall varit med Hanna, Filippa och Marlene. Det var trevligt! Det finns inte så mycket att säga, förutom att jag såg typ väääääärldens snyggaste kille? Ni vet han i 80 tröjan tjejer? Skit snygg! (Okej, okej, efter Justin) Haha, men vi behöver inte gå in på detaljer nu.. Så nu ska jag typ kolla på tv.

Who do you think you are?

Filippa och Hanna kommer snart hem till mig. Men vart fan är du Hanna? Damp.. -.-

Hur kan jag missat denna?


Official music video. Justin Bieber ft. Usher - Somebody to love


Det här kallar jag verkligen att bjuda på sig själv..


Längesen


Sjukt bra låt fan!


You're so fine

Oj, glömmde visst bort bloggen lite där mitt i allt. Men whatever, Idag var jag somsagt på GrönaLund med Marlene, Eden och Hanna (nolife) men iallafall det var kul, förutom att jag var sjukt trött. Hade typ inte sovit nånting inatt ju så det var lite jobbigt. Men det började ju regna, vilket var lite tråkigt men då drog vi. Eden och Hanna drog hem men jag och Marlene gick upp vid Vittra och dansade och sjöng i regnet, haha. Älskar dig Marlene! Sen drog jag hem, käkade och typ somnade på köksgolvet så jävla trött var jag alltså! Men sen vaknade jag upp och nu sitter jag här.. Fan också, glömmde min fina dusch som var det viktigaste. Men det får bli imorgon istället. Det låter mycket bättre, nu tänker jag fan sova. Malle kommer hit 11 imorgon, jag kommer dö.

Skaka roumpa !

Hej, nu är jag hemma. Har varit med Eden, Malle och Hanna idag somsagt.
Nu ska jag ta en lång dusch så uppdaterar jag senare.
( Jag och kameran är inte vänner just nu )

hahahaha, palestina!

Godmorgon, somnade vid 6 imorse typ så är ganska trött.. Men Hanna & Eden sover, jag är c00l.

Bye

Humöret är på topp & dagen ska spenderas med mina underbara vänner! Nice!

Hej sötnos

Tja, vaknade nyss. Verkar inte som det är speciellt fint väder ute idag? Men jag vet inte. Ska iallafall möta Malle och Eden om en timme somsagt, så nu ska jag platta mitt hår och byta kläder så är jag good to go sen!

Hahahahahha, omg. Kan inte sluta garva!

Jävla cp skit.

Min dator laggar, kan inte kolla på filmen. Ingen dvd är ledig eller alla i min familj sover så då får jag inte se den här filmen. Fan också -.- Whatever, snackar med jonte. Han är ganska rolig, hahahha. Men nej fan, nu är jag skit trött. Ska möta Malle och Eden imorgon klockan 11 på fotbollsplan så nu ska jag sova.

Indrivaren

Nu ska jag kolla på Wallander! Yeah!

Så vad är morgondagens planer..?

Till Elin: Kan inte ses imorgon.
Jo, vakna i ganska rimlig tid. Käka frukost och lalalla, allt det där. Träffa Marlene, Eden och Hanna. Vi kanske ska dra till GrönaLund igen, haha. Det är fan kul där! Så det blir säkert en trevlig dag!

Tillbaka.

I'm back.. Eller vafan ska jag säga? Men idag var jag iallafall med Felicia, vi drog till GrönaLund. Senare kom Hanna, gud vad jag saknat henne! Men iallafall så träffade vi Wille (?) eller träffade kanske var fel ord men snackade med typ han och hans kompis, trevligt. Och sen drog Felicia, Eden och Marlene kom så det var nice. Hade det mycket trevligt idag alltså! Mötte upp mamma och vi gick till ica, köpte vindruvor ocn en vitamin well.. Yummie! + hyrde den nyaste Wallander filmen.

Jag älskar hanna!

TackTackTack Hanna för att jag fick låna din dator, haha.
Jag saknar dig så jävla mycket bästavän, du är mitt allt!

Källa: Justindrewbieber.blogg.se


Kolla på Justins näsa i 30 sekunder och kolla sedan in i en vägg och blinka fort. Det är som den här Jesus grejen, haha. Det är c00lt!

Hemma en snabbis!

Nu är jag hemma från Elins land, såg faktiskt fram emot att komma hem. Ta en dusch, packa om och ta det lugnt bara. Och sedan när man kommer hem ser det ut som en svinstia, Tack Martin! Så det är väll bara till att ge sig ut igen. Ska gå snabbt och kolla på rean (om den är kvar?) på GinaTricot, letar efter en speciell tröja och även köpa en ny bikini. Sedan ger jag mig iväg till mormor i Tyresö och sover där över natten, antingen drar jag till mitt land imorgon eller så stannar jag hemma. Men jag saknar ju Hanna som attans så det får nog bli till att stanna hemma och träffa min bästavän! Yippi!

RSS 2.0