C00LT

Hallojsan, min spotify laggar. Inte kul! Men jag vaknade för kanske en timme sedan, somnade tillslut igår vid 4 när jag hade pratat med Mamma lite. Men iallafall så har jag hunnit tvätta håret, så det ska jag torka. Sen ska jag möta Elin, någonstans? För ikväll ska vi ju gå på Eclipse, eller inatt kanske man borde säga? Dom visar ju alla 3 filmer, man ska klä ut sig och lallala... Men det får vara en hemlighet för stunden, ni kanske får se senare vad jag ska vara! Men ja, det var väll typ det jag skulle säga. Och sen efter bion, kankse inte är rätt ord men ja.. Whatever, så sover jag hos Elin så det blir mycket trevligt! Nyduschad

Svar på tal



Hej, Först och främst tack! Min nuvarande header har jag gjort i Picasa, alla vet förmodligen vilket program det är. Inget svårt med det, jag är dock inte speciellt bra på det men whatever, Det fungerar!

Tack så mycket, jo det är faktiskt mina favorit shorts. Har dock inte så bra bilder på dom. Men här har du två:

Hej, jag är ful.

Fyfan va skönt det ska bli att träffa Elin och Ima imorgon, dom kan man alltid prata med allt om.. Det är verkligen det jag behöver just nu känner jag, någon jag kan vara mig själv med. Kan inte somna, jag vågar inte.

Utsidan ler, Men innuti gör det så jävla ont..

1234

Jag var så jävla lycklig och helt plötsligt är jag helt tom.
Jag hatar dig.

Bieber Search (?)


Dom har skaffat en hemsida som google men istället om Justin Bieber, så att hans fans kan typ söka saker om honom och det är då google som skapat den eller vad man säger (?) Alltså tänk dig att gå in på Google men hela sidan handlade om Justin! ME LIKE! (y)


Skit sköna låtar!

Sjukt bra låtar!

Alors on danse

We speak no Americano


Go Chile, Go Chile!

Är otroligt nöjd med min dag! Var på jädrans bra humör också! Först vaknade jag och Hanna ju somsagt sen drog vi till Slussen, käkade lite snabbt och sedan vidare till GrönaLund. Träffade Jessica också vilket var sjukt länge sedan så vi åkte en sak tillsammans, haha. Hon är rolig hon! Sedan kom iallafall Felicia och Celina och ja? Ni vet antagligen vad man gör på GrönaLund. Har skaffat en chile hatt och en "våran hatt" Yeah!
GO CHILE, GO CHILE!

Hahahaha

Vaknade nyss -.- Är så mother fucking trött! Men ska typ börja fixa mig långsamt.. Hejdå (y)

Fett röööligt..

Många oseriösa egobilder, hahahhahahahha! Sånt gillar vi (y)

DAGENS BILDER


Serious face dära!

Fett fjorre jag är! Hahahah -.-

Dom där chipsen ger den hemskaste andedräkten.. Lukta bara på hannas! -.-

Skit mysigt på Långholmen.

Hahaha, rolig bild!

Sötaste Hanna! Jag Älskar dig Bästavän.

Hanni Panni, haha!

(Lägger inte ut bilderna från USA här på bloggen, blir för bökigt och stökigt. Dom finns på fb)
Puss..

Hemma.

Nu är jag och Hanna hemma hos mig, har det trevligt. Håller på att ladda upp alla bilder från USA, landet & Dagen på min dator. Men kommer antagligen inte ladda upp alla här, ni som är intresserade får väll ta och kolla på Facebook (?) Vi drog iallafall till Långholmen, skit skönt att bada! Imorgon drar vi till GrönaLund med Celina.

Hejdo

Hejsan är äntligen hemma från landet! (y)
Hanna slaggar här inatt men nu ska vi dra uuut :-D

Y-E-A-H-!

I'm home from the United States (y) Men nu drar jag till landet och kommer hem på Söndag.
Måste bara tacka Marlene för denna underbara eftermiddag vi hade tillsammans, badade, skrattade, solade, pratade osv. Jag älskar dig otroligt mycket!

Lallalal

http://www.bokasmart.se/images/cities/nyc.jpg
Om 5 timmar drar jag & bästavän till USA i två veckor. Uppdaterar när jag har tid.


Hejdå

Nu är vi hemma, nu ska vi kissa i kors.

Hejdå

Nu är vi hemma, nu ska vi kissa i kors.

Gullmarsplan nästa..

.. Hejdå!

Dagens Elsa


Linne - Topshop (UK)
Baslinne - H&M
Jeans shorts - River Island? (UK)
Nylonstrumpbyxor - Lindex
Vita tygskor - Belle (?)


S-O-M-M-A-R-L-O-V-!

Herregud.. Det är sommarlov nu, idag.. Jag har fan haft sommarlov en timme nu! Kan knappt fatta det, it's fucking sick! Hahahaha, ska till GrönaLund idag så jag ska snart dra och möta Hanna i Gullmarsplan.
DET ÄR SOMMARLOV FÖRFAN!

Skolavslutning

Nu ska jag börja dra mig till skolan, Skolavslutning.. Känns lite jobbigt,  men otroligt skönt med sommarlov samtidigt! Jaja, ska ju som sagt bära en flagga (?) så nu ska jag draa ! Orkar inte lägga in en outfit bild, bloggar när jag kommer hem ikväll med Hanna Allerstrand :-) Puss !

Gbye

Nu är jag på bra humör igen, håller på att pratar med William och nu mår jag toppen helt enkelt! Imorgon har jag inte direkt sovmorgon, för jag ska typ bära flaggan eller något (?) Så jag börjar som vanligt, 8.30. Skulle egentligen sjunga på skolavslutningen, men det blev ändringar. Jaja, nu ska jag typ borsta tänderna och gå och lägga mig.. Eller kankse inte, men hejdå iallafall.

Gråter, Gråter, Gråter..


Herregud, trodde det inte skulle vara såhär jävla svårt att lämna en klass?! Jag kommer sakna alla som in i helvete! Imorgon i kyrkan, det kommer ju fan bli pinsamt om jag sitter där och grinar.. Men vi har alltid haft sjukt kul tillsammans, gillat varandra. Jag älskar min klass & kommer alltid göra det! Men fan.. Jag måste gå vidare men alltså vi har varit 1A, 2A, 3A, 4A, 5A & 6A. Nej, för fan..


Home again

Hejsan, nu är jag hemma igen. Mötte somsagt Celina och Hanna vid Tjärhovsplan och vi gick runt på Södermalm och snackade typ? Det var väll trevligt, så imorgon efter skolavslutningen blir det GrönaLund med massa roliga människor! Ja, vad mer ska jag säga? När jag kom hem var min mormor, morfar och storasyster här. Fick pengar av dom och nu har dom typ precis gått? Uppdaterar senare

Vi kommer ha så jävla kul i USA!

Klippning.

Klippte ju mig idag, blev kanske lite kort.. Men det kommer växa mycket under sommaren! Och ska inte platta det så mycket, min frisör berättade att om man gör det så går håret av så blir inte så mycket av det.. Eller jag får iallafall försöka.

Nu är jag iallafall hemma, först kom Hanna hit men sen drog hon och träffade Celina och jag gick och klippte mig sedan mötte jag upp Pappa och vi gick och fikade på en te-affär som våran granne äger, jätte gott te och mysigt där! Sen åkte vi hem till farmor och jag pratade lite med farfar och så, fick även mer pengar till USA på Torsdag. Sedan tog vi bussen upp till Ringen och gick till pappas kompis affär och köpte en tjocktröja och ett par nya solglasögon, sen drog jag hem till Mamma. Nu ska jag ut och träffa Hanna & Celina. Uppdaterar när jag kommer hem!
Resultatet, jag vet kort..:

Dagens Inköp


Tjocktröja (Svea) - 800 :-
Solglasögon - 70 :-

Och detta var sista dagen med 6A.

Nu är jag hemma, det har fan varit en sorglig dag idag.. Började nästan gråta på lektionen, men vi har iallafall städat klassrummet och det finns knappt ett spår kvar av oss längre.. Men ja, sen käkade vi iallafall glass på Fjällgatan, mycket gott! Slutade vid halv 1 så nu är jag hemma, Hanna kommer snart hit och klockan 2 ska jag klippa mig, vill dock inte säga här hur.. Det får bli en hemlighet! Men sen hittar vi väll på något. Och sedan ska jag möta Pappa och få typ pengar till USA, haha ;-)

Sista dagen..

Ska sova nu, kom att tänka på att imorgon är det sista dagen med min underbara klass 6A, Alltså jag kommer sakna alla sjukt mycket säger jag ju bara! Dom flesta har jag fan kännt 6 år nu, och dom 6 åren kommer vara oförglömliga verkligen.. Elvira, Cecilie, Estelle, Fabian, Theodor, Ronja, Frej, Dennis, Moa, Isidor, Julia, Denise Olle N, Joel, Viola, Olle S, Johan, Frank, Isaac, Adrian, Emma, Veronica & Lova. Tack för allt!

Svar på tal .



Svar: Herregud, vi driver.. Och vågar inte du stå för vem du är eller? Haha!

MM - MåndagsMys


Äppelmust & Pommes Pinnes


7F

Hej, nu är jag äntligen hemma.. Började 8.15 sen slutade vi 13, drog då hem till Elvira somsagt sen möttes alla i aulan klockan 15. Hamnade tillslut i Retard klassen 7F, Fast Ima, Wilma och Cesi går där så det är lite tur! Vi är typ 19 elever i våran klass högst upp i ett super litet klassrum på våning 5. Fast fan, efter sommarlovet.. Vi kommer äga hela skolan har jag och Ima kommit fram till! Sen snackade jag med alla om vilka klasser dom kommit i och så, sen mötte jag Hanna och Celina inne i stan och dom hade sprungit runt och letat efetr avslutnings klänning till Hanna. Men sen hittade hon en och jag drog till Farmor och käkade middag. Sen blev jag skjussad hem och nu är jag här hemma. Även fast vi har värsta retard klassen tror jag att vi kommer ha det riktigt kul!

Cuando

Jag, mina boobies, Elvira & Hennes boobies är hemma hos henne nu. Det är mycket trevligt, Elviras boobies vill gärna vara med här på bloggen men Elvira tillåter dock inte det (tråkigajävel) Haha, men ja vi har iallafall håltimme men börjar igen om en halvtimme men ska ta lite rouge sen ska vi väll dra oss till plöögget igen, vi ska iallafall få träffa våra nya klasser nu.. Hoppas jag hamnar med Isaac, Isidor eller Elvira iallafall?!

( Vi driiiiiiver... inte )

I'm out!


(Wierd Outfit bild, men iallafall)
T-shirt - MTV store (NY)
Shorts - Roxy (NY)


LÖÖÖÖVAAH !

Sov hos Celina inatt, somnade vid halv 5 så är ganska trött.. Men nu är jag iallafall hemma och lyssnar på lite musik, vid halv 2 ska jag möta Elvira nere vid färjan. Vi ska ta båten över till Hammarby Sjöstad, köpa päron, läsk osv. Och sedan bestiga hammarbybacken, vet att det låter sjukt tråkigt men vi gjorde det förra året också så.. aah, lite av en tradition kan man säga att det får bli! Nu ska jag iallfall platta håret.

Yeah, We're going down.

Dom andra är fetma tråkiga -.-
Nu är iallafall jag jävligt hungrig, bajs.

Going out again.

Halloj penis. Nu är mina boobies och jag hemma hos Hanna, vi älskar varandra. Alltså jag, hanna och mina boobies, alltså trekant. Nu ska vi ut och träffa folk, som jag inte vill nämna i bloggen (:

Goodmorning

Vaknade för typ en kvart sen (?) Har iallafall redan klätt på mig och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Börjar klockan 10 idag så ja, nu ska jag typ bara ta det lugnt, sminka mig, platta håret osv.

Elvira, sätt på låten och läs!


Det är ofattbart hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag kommer sakna oss..
Elvira, du kommer alltid vara min bästavän. Men vi kommer aldrig bli så tajta som förut igen. Mina tårar bara rinner och jag kan inte stoppa dom.. Det är fan konstigt att jag älskar dig så jävla mycket! Du gör mig så otroligt lycklig, du får mig alltid att le, skratta.. Du är en på tusentals, du är unik. Nu kommer vi kanske inte ens gå i samma klass längre, jag börjar fan inse sanningen.. Det gör så jävla ont att säga det, men det kommer snart inte vara Elvira & Elsa längre, Alvedon <3 Ipren, Tåpull <3 Tåknull. Glöm aldrig bort att jag alltid finns här för dig, om du behöver min hjälp vadsomhelst? Jag kommer aldrig helt kunna släppa dig..

Alla våra minnen vi har tillsammans! Kommer du ihåg tex. När vi besteg hammarby backen? Det var en av mina lyckligaste dagar i hela mitt liv. När vi uppträdde på 6-års med Alexandra och med Britney Spears.. När jag sa till dig, om du inte kommer hem till mig klockan 11 dödar jag dig. Och sen när du kom, sov jag. Haha! Jag garvar alltid åt så konstiga saker med dig, men med dig är allt fan roligt! Eller kommer du ihåg den vintern när vi var med Vicke och Theodor hela tiden, det var den bästa! Jag hade så jävla kul då! Alla gånger vi gått hem till dig, gjort smet, kollat på A Lot Like Love och allting. Aldrig har jag kännt mig olycklig eller liknande i din närhet. Vi har gråtit och skrattat tillsammans förfan! Du betyder så otroligt mycket för mig så det fan inte går att beskriva.. Jag gör vad som helst för din skull.. Bara du ber mig, det vet du.

Och om detta nu är slutet på våran vänskap, vilket jag verkligen inte hoppas.. Så vill jag bara att du ska vet att jag kommer sakna dig så mycket så det inte är sant! Tänka tillbaka på allt vi gått igenom och gråta, bara för att jag inte har dig kvar som vän. Alltså du är ju så snäll mot alla och allt, bryr dig om alla, ser till att någon aldrig blir sårad.. Jag kommer älska dig tills jag tar mitt sista andetag. Elvira Nathalie Ballardini Engström, du är mitt allt.

Pictures



Jag älskar dig mest bästavän, tack för denna dag tillsammans!

Landing in London.


Kom även att tänka på denna låt, som jag älskade förut!
LOVE IT!


Westlife


ÅÅh, när jag var liten älskade jag westlife och den här låten lyssnade jag på hela tiden..
I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEE IIIIIIIIIIIIIIIIIIIT !!!!!!!!!!!!!!! ♥

I'm gonna find a way to make it.

Ja, vi hade inte picnik utan gick på Texas Long Horn istället. Det var Übergott som vanligt, jaa.. Just nu lyssnar jag på musik och pratar med olika folkslag (?) Haha! Imorgon har jag iallafall sovmorgon till klockan 10, vi ska dra med klassen och bowla i Sickla, ska köra med Adrian, Isaac och Olle så det blir nog trööövligt!

Hanna Allerstrand..

Hanna och jag är hemma hos mig nu, vi ska ha picnik med några hemliga..
Haha, så det blir mysigt!
Cool Tjej - Snoppgrej

NEW!


Ny header, inte speciellt fin.. Men kunde inte ha kvar den andra. Vet dock inte om man ser denna.

Godnatt Motherfuckers!



Snackar med bästavööööön Hanna Allerstrand.
Sen ska jag ha min ensam timme som jag kallar det.
GodNatt - Gummisnopp


Like every other time


Nu har jag duschat, vad ska jag säga.. Det var väll som alla andra gånger (?) Förutom att idag sjöng jag inte, vilket förvånar mig lite.. Brukar faktiskt alltid sjunga i duschen..
Okej, fast jag tror nog inte någon bryr sig, haha. Fett kul - CoolGuy


Now i'm going to.


Efter jag skrivit detta kommer jag lägga min telefon på laddning, sedan gå in i badrummet och duscha.


Otto


Min framtida killen förfan ! Hahahahahaahahaha !

Svar på tal .



Isidor.. Det var inte meningen att du skulle se det där :/

Tack så mycket för din kommentar! Och som svar på din fråga.. William är, ja.. mer än vän för mig för tillfället iallafall! Kram (:

Tappat bort guldkortet igen, haha. Kram!

2 juni 2010

Idag har jag hela dagen umgåts med min fina vän Celina i Tanto, mycket trevligt faktiskt. Vi käkade lite jordgubbar och så, snackade om allt & inget liksom. & Sen så fick jag världens mensvärk så vi var tvungna att dra hem och jag typ skrek hela vägen, haha -.- Men sen gick jag hem och tog några panodil zapp, sen var jag på topphumör igen! Så vi drog hem till Celina och fick lite pengar till att äta Sushi, så det gjorde vi på typ 10 minuter sen drog vi till Hötorget och mötte våra vänner, Elin, Ima, Mika & Wilma D. Saga var typ på Ica -.- Men aah, dom sitter ju som sagt och väntar på att få biljetter till att gå på den här fan-eventet typ? Aja, men Elin skulle inte sova över där så hon åkte tillbaka till Söder med mig och Celina, väldigt energi full var Elin idag! Umgåtts med mig för lite, jag brukar ju liksom köra slut på henne! Haha, men ja.. Sen hälsade jag och Celina på lite folk och sen nu är jag hemma. Ni får bara några få bilder från dagen.. Yoo Broo , Leverpstej

hejraah

Snackar med hanna, nu tänker jag sova om typ en timme.

Bryr mig inte om att man ser efternamn..


HAHAHA, Vi är helt seriösa också :')


Smakar kattmat..

Jag känner verkligen att min blogg är skit tråkig! När jag kommer hem så typ skriver jag om vad jag gjort sen skriver jag nåt deprimerande inlägg om hur ful jag är och sen liksom, bajs i blöjan. Nu ska jag sova och så är det typ så varenda dag. Känns lite tråkigt, sådana bloggar är ju förfan inte kula att läsa -.- Så om det är någon modig som vågar säga vad liksom jag ska skriva om kommentera gärna.. Blir bara glad!
Tack på förhand presidentens fru.

Now im all gone.

Hej, sorry att jag inte bloggat men jag har glömt bort totalt. Idag var jag iallafall med Hanna & Celina, först drog vi till Vasaparken och jag typ snackade med william. Det låter väll trevligt! Men sen orkade vi inte det mera så vi drog vidare hem till mig och hämtade min polisanmälan som kommit sen vidare till GrönaLund och var där ett tag, vi träffade deras kompisar Dennis, Carl och någon till. Sen värsta retard-tjejen, hahahaha. Jag är tolv år. Hon var fan för mycket ;-) Men aah, Hanna drog och så stannade jag och Brorsan kvar ett tag så det var tröövligt. Imorgon ska jag vara med Celina tror jag, och aah.. Kanske ska på grönalund? Vi får se.. Aah, och just nu snackar jag lite med min c00la polare Harald, sånt gillar vi (y) Tack & Hej - CelinaFacebookTjej

RSS 2.0