Godnatt!

Nej, nu ska jag släpa mitt ass ur den här underbart sköna fåtöljen som står placerat i det vänstra hörnet i mitt vardagsrum. Haha, jag är ganska störd om man tänker efter. Men tack to business, jag ska ta en dusch och tvätta håret. Sen ska jag tvätta ansiktet med min nya facewash som jag fick idag av mamma, borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Orkar inte berätta morgondagens planer eftersom det inte är helt säkert de jag ska göra, men ni får information imorgon! Puss hej & Godnatt!

Den här bruttan ska jag förhoppnisvis träffa imorgon! Bilden är från vinter 08!

Det kanske låter helt insane..

Men jag längtar lite till vintern, sätta på sig stora vinterjackor, mössor, vantar, halsdukar osv. utan att frysa. Men jag längtar lite mer när jag ser bilder från när jag var i Österrike med min familj och åkte skidor, det var ju helt underbart! Höga toppar och massor med skön skidåkning. Och vet ni, bara för det ska ni få några bilder ifrån Österrike. Pusshej!

Justin Bieber Proactiv Commercial!


Haha, aww.. Sötis! :)

Min garderob just nu.

Ja, ni kan väll få se vad jag har i min garderob också. Den ser ut som ett helvete, jag vet. Men snart ska jag göra om mitt rum somsagt och då kommer jag få en ny garderob, ser fram emot det! Nu har jag bara lådor tyvärr, men ni får se det ändå. Puss!

Kasta - Tömt garderoben




Blus från BikBok

T-shirt från GinaTricot

Tubtopp från H&M

Collagetröja från ?

Hittade bara en strumpa -.- Från Pink, Victoria Secret

Och sen bara massa annat skräp från bla. H&M, Lager 157, Ralph Lauren och nåt mer?

Tömt garderoben.

Yes, jag har tömt garderoben! Eftersom jag inte har något annat att blogga om ska ni få lite onödig information om mina kläder. Haha, men det blir kul. Hej.


Tjocktröja från H&M Divited

T-shirt från ung08

Billabong underdel

3 bikini överdelar

T-shirt från Roxy

Midjeskärp från GinaTricot

"Mjukis shorts" från H&M (snobben, haha!)

Bilder från Skara!


Juste, i sommras var jag ju på Skara Sommarland. Tog nästan inga bilder, men jag tänkte att ni ändå kunde få se typ 4-5 stycken bilder därifrån. För skojs skull. Och tänker bara informera er om att Skara nog måste vara Sveriges tråkigaste stad! Jaja, enjoy!

Som ni ser, helt tömt på människor.
Sjukt tråkig stad, punkt slut.

Hej jag heter Elsa och har världens sötaste lillebror, han ser dock drogad ut.


Lite bättre bild iallafall, kolla ögonen! Siiickt fina..

Och så avslutar vi med en bild på Elsa Allerstrand -.- Usch, hej!

Sjuk idag.

Jag är sjuk. Och vet ni, det suger. Idag kommer det bli mycket uppdatering, förhoppningsvis. Funderar på att rensa ut garderoben, bokyllan, osv. Det är för att vi ska göra om mitt rum, så jag nästan får som ett eget rum. Det kommer bli nice, trust me! Puss! ( Ni får tyvärr ingen bild )

Göönatt

Tja, nu är jag hemma från en chill söndag. Men ska sova nu, så kan inte blogga. Men skriver imorgon, i promise!

Godmorgon!

Okej, jag vaknade redan klockan 10 idag så jag har hunnit vakna, duscha, klä på mig, platta håret, sminka mig, äta och kolla lite på onödig tv! Ska iallafall träffa Carla om ett tag, tror vi ska gå på stan och sedan träffa Eden, Hanna och Celina (?) tror jag. Vet inte om vi ska träffa Linus, Kalle, David och dom idag, men vi får se. Nu ska jag kolla lite på tv och vänta på att Carla ska ringa mig så ska jag antagligen åka till Slussen och möta henne. Puss!

Hemma hos Pappa

Är hos Pappa nu, det är trevligt. Inatt ska jag sova i min hästens säng, VÄRLDENS SKÖNAE SÄNG! Men har spenderat dagen med Carla, Fanny, Ebba, Amanda, Micke, Ameria, Julia, Mikkel, Linus, Max, Erik, Eliott, Kalle och David. Det var en mycket trevlig dag måste jag säga. Men nu ska jag vara lite social på facebook och sen kolla på film. Puss!

VIDEOBLOGG


HEj

Nu är jag hemma hos Mamma snabbt bara, ska byta kläder och sminka mig sen ska jag dra ut. Ska göra en snabbvideo snart men vi hörs snart!

FRIIIDAY !!

Äntligen Fredag och en skön helg framför mig som precis börjat! Nu ska jag åka in till stan för att möta upp Marlene och Saga, sedan ikväll vet jag inte vad som händer. Ska iallfall åka till Pappa och där blir det nog ingen uppdatering. Men jag uppdaterar så fort jag kommer nära en dator. Puss!


Godnatt (+ Pic's from grillning)

Jag är helt hjärndöd, kommer inte på någonting att blogga om.. Det händer mycket i mitt liv, men liksom.. Thats not any of your buisness? Men jag ska bli bättre, eller vi får väll se. Men ska gå och lägga mig nu, måste upp tidigt imorgon, redan vid 8? Kanske bloggar på morgonen, antagligen inte. Puss!
(Ni får lite bilder från grillningen hemma hos Marlene, som ni kan njuta av.)

Uggs

Alldeles nyss när jag var ute använde jag mina.. *trumvirvel* UGGS. Köpte dom när jag var i USA, helt oanvända och så underbart sköna att gå i! Korta och beigha, otroligt vackra! Åååh, jag ÄLSKAR mina Uggs, världens skönaste skor! Om ni inte gar ett par, skaffa er ett par! Det är världens bästa och prisvärda skor, i Sverige tror jag dom kostar omkring 1.500 :- så det är förfasiken billigt för dom där skorna... I just love them!

Hej, jag kom nyss hem.

Kom nyss hem, var bara ute en snabbis. Innan idag var jag först i skolan sen med Hanna och Marlene, sedan mötte jag upp William i t-centralen och var med honom ett tag. Sedan gick jag för att träffa mina vänner igen, Eden, Marlene och Hanna. Köpte en fin tröja och två klänningar från BikBok. Sedan åkte vi till Södermalm och träffade Ebba, Amanda, Micke och David ett tag. Sedan var jag så jäääädrans hungrig så jag gick hem och åt, mums! Duscha hann jag också med och sen gick jag ut en snabbis och nu sitter jag här! Imorgon är det skolan som gäller, sedan vet jag faktiskt inte.. Men jag hittar väll på något skoj som vanligt.

My blog, My rules

Jag vet att jag inte bloggat men jaja, orkar inte komma med nån cp bortförklaring. Skolan har iallafall börjat igen, tråkigt.. Like Always -.- Men orkar inte heller berätta om vad som hänt, ni såg ju Jack och Timons fina gästblogg som dom gjorde typ igår (?) när dom var hemma hos mig. Imorgon ska jag träffa William iallafall, så det blir ju trevligt. Men nu ska jag kolla på CSI och sen sova, skit skönt att somna tidigt! Ni får ett inlägg imorgon antar jag, puss!

Gäst Bloggar.

Hej hej bloggen! This is Jack Lacotte and Timon Torch. Vi är hemma hos Elsa Allerstrsand och gäst bloggar <3
Vi äter piggelin och äpple. Vi har jätte kul. Idag har vi alla vi C00lingar varit på Fotbolls plan och haft 3vligt.

Godnatt!

Nu ska lilla Elsa gå och sova, måste komma upp 08.00 imorgon?! Sounds so nice!

Egoboost


I'm making a scrapbook

Kom hem för ett tag sen. Var somsagt med halva klassen idag på Skansen, men chillade mest på ett berg typ.. Sen efter drog jag, Hanna och Marlene ut på stan och handlade lite saker som ni kanske får kort på senare! Sen åkte vi till Vasa Parken och träffade Otto, Dennis, Carl och Sebbe (?) Det var lite småc00lt sådära. Sen var jag iallafall tvungen att vara barnvakt åt min lillebror så med honom träffade vi Celina, Elin, Max, Jonas och Nisse. Men vi var inte direkt med dom utan gick och åt på McDonalds. Sedan kom min låtsaspappa och hämtade min lillebror så vi åkte vidare till HS till min Farmor och käkade lite kräftor. Sen tog vi taxi till Tegelviksgatan och sedan tvåan till Slussen där vi mötte snabbt upp Emma och sen drog alla hem till sig. Nu sitter jag i mitt rum, som jag har helt för mig sjäääälv och kollar på Pimp My Ride. Puss!

Hejdå

Godnatt alla tj0ckisar, nu ska jag sova!

I'm home

Nu är jag hemma, dagen började med att jag, Marlene, Celina och Elin drog till skolan och så mötte jag min nya grupp och skit. Sen drog jag och Malle och träffade Ebba, Frida, Julia, Tricia, Mikkel, Micke, Viktor och två till snubbar. Men vi orkade inte vara där så vi drog vidare till Björnsträdgård och träffade Elin, Celina, Saga Hanna, Vincent, Nisse, Jonas, Lukas, Jack, Carmelo, Timon och hans kompis Anton. Där chillade vi, sen drog jag, Hanna, Elin och Marlene in till stan och fixa några ärenden och sen mötte jag upp mamma och vi gick och åt på Texas Long Horn! Hann tyvärr aldrig träffa William för han var vid Odenplan och ja, så kan det gå ibland. Men nu orkar jag inte skriva mer, puss!

Timon, Anton, Celina och Elsa Allerstrand! HA-HA-!

Sovdags

Klockan är 23.23 och jag ska sova?! Herregud, men det är pga skolan som börjar imorgon! Ska upp sjuuukt tidigt, kommer dö. Klockan 8 liksom? Jaja, ska somsagt börja i Katarina Norra så det blir trevligt! Så imorgon blir det till att möta Celina, Elin och Marlene klockan 08.45 i Björnsträdgård. Sen slutar jag runt..? Ingen aning faktiskt! Men ska förhoppningsvis träffa William imorgon iallfall, det var alldeles för längesen!
Men sovgott alla söta.

För exakt ett år sedan idag..

Så var sista dagen på sommaren över

Kom hem för typ en timme sedan, har käkat och plattat håret inför imorgon och även hunnit snacka lite med Hanna. Men idag har jag iallafall varit med Celina och Hanna en stund. Sedan Malle, Ebba, Micke, Mikkel, Viktor, Viktor, David, Linus och Erik typ. Träffade även Eva och Matilda en stund. Så det har varit en chill dag, sista dagen på detta underbara sommarlov! Som dock har gott alldeles, alldeles för fort! Men nu ska jag gå och ta bort mitt smink osv. Update you later!

outfit


Vit tröja - Ralph Lauren , Svart linne - H&M , Jeans - GinaTricot

Drar ut.

Nu är jag klar! Kommer som alltid försent, men ändå.. Så nu ska jag ringa Celina och be henne möta mig på Medborgarplatsen! Så hörs vi ikväll, för nu ska de partajjas! Sista dagen på sommarlovet förfan! Puss!

Mitt allt

Jag vill att du ska förstå, du är den enda för mig.. Jag kommer aldrig älska någon lika mycket som jag älskar dig! Hanna Allerstrand, du är mitt allt, det enda som får mig vilja kämpa vidare. Du är min bästavän, den jag aldrig lämnar..

Godmorgon

Vaknade för ca. en timme sedan, har hunnit duscha osv. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sätta på mig något enkelt. Eftersom jag ska möta Marlene, Celina och Ebba på Götgatsbacken 13.30 har jag lite bråttom. Men jag kommer snart tillbaka med en outfit. Puss!

Ensamtid

Nu orkar jag inte sitta vid datan längre, ska istället utnyttja min ensamma tid nu och ta hand om mig själv. Ska iallfall möta Ebba och Marlene imorgon klockan halv 2 på Götgatan. Så vi hörs imorgon. Puss!

Msn c00l


Hahaha! Fan va cool jag är som lägger upp min chatt med Hanna, huh? Jag använder dock aldrig msn, förutom nu dårå. Eftersom Hanna tvingade mig in där, men det är bara tråkigt. Man har ju förfan facebook? Det räcker gott och väl för mig iallfall.

Kom nyss hem

Kom nyss hem, eller har hunnit laga middag. Okej, nu låter det som jag typ stått i flera timmar men jag värmde bara några köttbullar så ja, typ 3 minuter. Idag har jag iallfall hunnit med mycket, först träffade jag Ebba somsagt. Sen träffade vi Marlene och Lovisa en stund. Sedan drog jag på mentormöte, var ganska ointressant haha! Men sedan mötte jag upp Ebba, Elin, Fanny, Marlene och Eden. Vi drog runt lite på söder och sedan drog Elin, Fanny och Ebba så vi mötte upp Victor, Micke och två till som jag inte kommer ihåg vad dom heter (haha) Marlene drog hem och vi andra till bergsgruvan, dit kom sen Ebba och Mikkel. Sen hade vi det chill ute resten av kvällen! Så det var min dag, i ord. Haha! Nu ska jag vara lite social på facebook, så skriver jag snart. Puss!

SOLKLART!

Nu är jag hemma hos Ebba, nice! Lyssnar på Petter, Yeah! Men tror vi ska dra ut nu, chilla någonstans antar jag. Men nu måste jag ringa till Hanna eftersom jag precis missade hennes samtal pga de här. Ser ut som ett helvete idag men jag bryr mig faktiskt inte, haha. Första gången på typ 100 år. Nu ska vi iallafalltill Lovisa fick jag höra, så vi se senare! Puss!

Haha, fyfan! Men ja, det är jag!

Tj00

Godmorgon! Nu vaknade jag precis, glömde bort att jag skulle möta Ebba. Så nu ska jag dra på mig kläder och springa över till henne vid Mariatorget. Senare vid 15.30 ska jag få träffa min nya mentor så det blir spännande! Och efter det ska jag och några vänner antagligen dra till Grönalund! Så vi hörs ikväll. Puss!

Snygg bild..

Jag känner hur mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre. Så nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon. 13.30 ska jag möta Ebba på Medborgarplatsen, så är det. Och nu har jag glömt ta bort min mascara, men det gör jag imorgon för nu orkar jag inte med livet mer. För nu ska jag sova!

Text..

Hejsan, alla trogna läsare. Nu är iallafall ung08 över, puh.. The Voice var grymt med massa roliga människor och sedan sov jag hos Marlene vilket var otroligt lyckat! Men nu är jag iallafall hemma, kom nyss hem faktiskt. Var och såg Karate Kid på bio med Ebba, Lovisa och Eva. Faktiskt relativt bra film, lite lång bara.. Men har ju knappt bloggat under den här veckan pga. Ung08 men jag orkar inte berätta nu, ni skulle gått dit säger jag bara! Men ja, det finns inte så mycket mer att säga förutom att jag haft en toppenvecka! Hoppas ni också haft det. Puss.

Eden, Ebba, Hanna & The brooor

Shuuuuuuuu, jag är lite småc00l som sover hos min kompis. Hejdå sötnowsisar! Hahah -.-


Ung08..?

Alltså vem fan går på Ung08, jag ska hyra film. Hej.
http://malinwesten.blogg.se/images/2008/fjortisar-p-ung08_15197510.jpg
Liksom vem fan vill gå dit om såna här jävla n00bs kommer dit? Hahah *gravattack*

snabb update again.


Senare drar jag till Tyresö och sover.

Hej

Nu ska jag dra ut med Wille, sen ska jag träffa Celina. Vi ska till Grönalund!

RSS 2.0