Svarar på allt.

Tumblr_lbhuypkn0m1qdlbqdo1_500_large
Så fråga vafan ni känner för, bloggar då och då.. Det beror hur många frågor jag får så fråga nu. punkt. Puss!

Skolan förstör mitt liv.

För dom som undrar är jag och skolan inte speciellt bra vänner för tillfället. Det känns som jag knappt har någon fritid och just nu mår jag jätte dåligt, jag vill gå ut. Jag vill att det ska vara helg men man måste tänka possitivt, bara 2 dagar kvar sen är det Fredag! Back to life, just nu sitter jag och pluggar inför matteprovet som är imorgon och skriver på min svenska berättelse som också ska vara klar imorgon vilket jag dock inte kommer hinna med.. Men just nu går provet före allt annat! Nej, nu ska jag plugga matte sen ta en varm dusch. Puss!

Drar till Pappa med Empa.

Tumblr_l9hapk0jo21qasfhmo1_500_large
Snygg kille eller vadå?
Är hemma hos Elin nu, ska dra över till min Pappa nu där vi även ska sova. Idag var det ju somsagt skola och det var relativt lugnt. Eller lite bråk var det, men det tar vi inte här och nu. Iallafall efter skolan så drog jag Elin, Felicia och Marlene till Bk och käkade sen träffade vi Max, Aron, Nisse, Leon och Federico. Sen var vi med dom ett tag, sen drog jag och Elin till Zinkensdam och mötte Vincent eftersom jag fick låna hans mattebok för jag har glömt min i skolan, så det var snällt av honom! Sen träffade vi Kalle, Mikkel, Viktor, Erik, David och två till typ? Sen drog vi hem till Elin käkade glass och "pluggade" men nu ska vi faktiskt hem till min Pappa och plugga osv. Inget mer bloggande idag, Puss!

Hemma.

Är hemma och har fixat mig, ska ringa Elin och borsta tänderna sen måste jag till Ringen och möta Pappa. Ja, Sen ska jag Elin, Marlene gå på Vincent E, Lukas och Timons match med Jack, Sasha och Vincent F. Puss!

(Sliten och trött liten flicka.. Känner mig så otroligt ful idag!)

Hos Elin, vi älskar varandra.

Jag älskar dig Elin! Och är även hos henne nu, vi har det bäst. Har träffat Andreas, Samuel och hans kusin. Skit nice! Jaja, nu ska vi lyssna på reagge. Imorgon ska jag vara med Elin och Hanna och gå på Vincents match.. Puss!

Skola NU.

Ja, börjar nio med musik och sen är det chill dag. Efter skolan har jag dock utvecklingsamtal men det kommer gå bra tror jag! Sen ikväll är planerna att Ebba ska ha tjejmiddag och därför vara med Ebba, Elin, Hanna, Celina, Filippa, Frida och Mira tror jag. Vet inte om jag ska sova där och isåfall kommer jag hem vid typ 12-tiden. Men mer om det senare, Puss!

LOVE.

Tumblr_lc1tqtzq4e1qdxqnho1_500_large
Har precis redovisat mitt engelska tal, skönt att få det gjort! Just nu sitter jag i Media och ska börja med Svenskan. Ja, vad mer finns det att säga? Har matte efter och sen lunch. Men nu vill jag ha cola, Puss!


Time 2 Party


Godnatt, ska öva på talet och sen sova. Puss!

Taggad. Det kommer bli as bra!



Tortellini


Det var äckligt, smakar ihop malet kött. Nu ska jag smsa med folk, kolla tv och dricka té. Puss!

Happyface.


(Ser desperat ut samtidigt som jag har värsta happyfacet, I'm wierd..)
Ja, Nu är jag hemma. Har varit hemma typ en timme, haha. Idag efter skolan sprang jag och Elin till tunnelbanan och tog den till Hötorget och där väntade Ima på oss. Vi köpte popcorn och sen gick vi in i salongen och kollade på Harry Potter och Dödsrelikerna del. 1! Nämen den var ju skit bra! 2.30 höll den på men det var den värd! Efter bion gick vi runt lite och kom ut på Vasagatan vid Sheraton, haha! Anyway, Ima gick hem och Jag och Elin gick och mötte Ebba, Eva, Elsa S och Frida. Vi gick runt på Södermalm och träffade några andra i Björnsträdgård innan vi splittrades och gick hem. När jag kom hem för ca. 1 timme sen åt jag ostar med Mamma, jätte goda var dom! Och övade mitt tal, det gick sjukt bra! Så nu är jag väl redo inför morgondagen, ja. Mer har jag inte gjort, Puss!

Svenska.

Tumblr_lbyw2jgchj1qayjkvo1_500_large
Sitter i Mediateket nu och skriver på min Fantasy berättelse. Är här med Felicia, Marlene, Ruben och Leon, trevligt! Det går faktiskt framåt med den men det är ju inte det roligaste om jag ska vara helt ärlig. Sov somsagt hos Ebba, försov oss dock lite så vaknade tio i åtta men jag hann till skolan, dock glömde jag min fysik läxa och engelskan men dom gick jag och hämtade på lunchen, duktigt flicka! Åt även snabbt på McDonalds, inte lika duktigt.. Har fysik "förhör" efter det här, men jag är ganska säker på att det kommer gå bra men nu måste jag försöka skriva lite på sagan, Puss!


Sover hos Ebba

Är hemma ho Ebba, käkar middag. Nudlar. Har gjort fysiken som den duktiga flickan jag är. Är nästan klar med engelska talet, nice! Imorgon är det dock spanska och mattematik som gäller, men det fixar sig. Puss!

Fun life.

Är hemma hos Celina, sover ju här med Hanna. Vi låg och kollade på En Prinsessas dagbok och så blev det helt tyst så jag kollar upp och då ligger båda och sover.. Roliga tjejor! Ska dock väcka dom nu, haha. Ja, kan passa på att berätta om min dag lite snabbt. Jag vaknade relativt tidigt sen drog jag och Hanna och åt lunch ute och Celina på sin dans. Sen träffades vi igen och var hemma hos mig med Max, Aron och även deras kompisa Tim. Jag var då supermätt men tydligen inte Hanna och Celina så dom gick till Celina och åt, jag var då med min barndomsvän (Aronm) ett tag och sedan mötte jag Carla, Julia, Elsa och Valeria. Trevligt! Var med dom kanske en timme och sen drog dom hem till Eva och jag mötte Celina och Hanna igen. Vi mötte först Ebba, Micke och Viktor en snabbis sen gick vi till Skånegläntan och träffade Timon och hans två kompisar typ Kalle och nån mer? Ja, sen drog vi hem och var här ett tag och sen drog vi ut en snabbis igen och köpte bla. julmust! Sen satte vi igång filmen. Det var hela min dag! Känns som jag hunnit med sjukt mysket saker faktiskt. Ja, men vi får höras imorgon eller senare. Puss!

Videoinlägg.


Ny blus.


Ja, detta köp som jag gjorde igår är jag väldigt nöjd med! Köpte den från Mathilde i PK-huset från Odd Molly. Kostade ca. 1.100 :- men den var verkligen värd pengarna eftersom den var sjukt söt! Speciellt på, känner sig självsäker i den! Att ett klädesplagg kan göra så mycket alltså?

How i looked today.



Hemma igen, haha.

Kom nyss hem, var på ICA och handlade pago och en corny. Även chips till bror min. Jaja, nu ska jag blogga och vara social på facebook. (No pictures)

ut nu.


Nej, måste umgås med duschen.

Har ju varit hos Farmor och har inte hunnit duscha sen dess så måste till den nu! Jag tror den saknar mig.

Jag ser ut som en jävla fjortis.. :'(

Hemma.

Orkar inte berätta om dagen. Rätt chill, Hanna, Celina och Felicia gjorde min dag. Love you! ♥

Morgon inlägg.

Nu ska jag sätta på mig jacka och skor och sen ska jag och Elsas Värld gå till läsningen, Puss!
(Efter skolan träffar jag Celina, Elin, Carla, Ima & Ebba. Ska hämta ut Harry Potter biljetter till premiären på Onsdag. Sen ska jag möta mamma 16.30 vid NK, ska köpa nya lakan och en Odd Molly blus!)

Jag saknar dig, men du är för långt bort.

Jag orkar inte blogga, känner mig sämst. Hejdå.

Är hemma nu, haha.

Ja, nu är jag hemma igen. Jag gick och mötte Elin sen gick vi hem till henne och snacka, åt och tog det lugnt. Sen åkte vi till gamla stan och mötte Ima. Dom gick och jobbade och jag åkte till Gondolen och åt med Farmor och Mamma, mysigt! Dock gick jag mycket tidigare än dom. Lyssnade på Deadmau5 hela vägen hem, haha! Som den lilla fjortisen jag är, nej då.. Det är faktiskt kind of grymt? Dock kom lite Oskar Linnros in i bilden också, haha! Whatever, har rensat garderoben. Skönt var det, nu blir det till att geeka datan till 21 sen blir det Desperate Housewives, Puss!

@ Folkungagatan

Nu är jag hos Mamma igen, skönt! Om en kvart ska jag iallafall vara på fotbollsplan måste hem till Elin och hämta mina saker plus att jag vill träffa henne och Felicia Älskling! Tog en taxi från Farmor och jag gick ju då inte så mycket, men den biten jag gick var hemsk! Snöoväder somsagt, äckligt.. Puss!

Winter insperation.

Tumblr_lbll512iys1qzhtkjo1_500_largeTumblr_lbkkm5y5901qev1qyo1_500_largeTumblr_lbibywfulz1qev1qyo1_500_large33377843_largeTumblr_l9vbwv7myz1qe27p7o1_500_large

Snöoväder outside..

Tumblr_lbjh12fdag1qdputpo1_500_large
Godmorgon! Bara jag som hör hur det bullrar utanför? Kind of scary, men som tur är jag sjuk och behöver inte gå ut. Funderar dock på att åka hem till Mamma snart, vill va nära skolan om jag ska dit imorgon vilket jag tror. Men ja, vi får helt enkelt höras senare, Puss!

Perfektion.

Tumblr_la42w0eckq1qb67p5o1_500_large20101017011952562_largeTumblr_lbjhdmrwic1qd8grqo1_500_largeTumblr_lb8gdxmjow1qeyq87o1_400_large 
I'd wait on you forever, and a day. You're world in my world.


Fashion

Tumblr_l7qajuzpab1qbnm0to1_500_largeTumblr_lae8jgnizz1qc40jdo1_500_largeTumblr_lb73u1aobs1qcepm6o1_500_largeTumblr_lb68zotgbn1qe9s0no1_500_largeTumblr_lbgizylxqz1qzh73lo1_500_large

Freakin' hosta..

Tumblr_lbj0ddulb31qblauso1_500_large
Vaknade precis, haha. Kanske försov mig lite? Nej, jag skoja men jag vaknade för typ 5 minuter sen. Har rethosta, det är så jävla jobbigt! Har hostat iprincip hela kvällen igår till typ klockan 2 och nu under den tiden jag har varit vaken. Farmor är iväg och köper en laddare till min telefon. Sen vet jag inte vad jag ska göra idag? Det blir väll till att kolla på tv.. Puss!

.-.

Nu ska vi gå ut.

Be yourself, No one else.

Tumblr_lbfih57hmq1qctzjyo1_500_large

Té och PH

Nu ska jag dricka Té och kolla Paradise Hotel, mys!

Justin Bieber dockorna..

Kommer ut på Söndag, alla Toys R Us butikshyllor världen runt kommer då ha Justin Bieber dockorna. Som jag uppfattar det finns det ett par olika modeller. Bla. En från "One Less lonely girl" När han håller en gitarr och så ska man trycka på den så kommer det spelas en snutt från One less lonely girl.


UrbanEars


Did I forget to tell you all that i got UrbanEars the other day?! I just love them!

Tack Elin!


Fick fortsättningen av Elsas Mode av Elin när hon kom till mig imorse! Den heter alltså Elsas värld och Elsas Mode är typ en av de bästa böckerna jag läst! Tack ännu en gång Elin, Jag älskar dig!

Vad har jag gjort idag då?

Jo, jag vaknade vid 12 med Hanna brevid mig. Och ja, jag kännde mig skit sjuk! Så jag tog alvedon och hostmedicin, det hjälpte som tur var! Iallafall sen kom Elin vid halv 1 och livade upp stället. Vi fixade oss snabbt och åkte till Hötorget och mötte upp Otto och Carl och kollade på bio. I Rymden finns inga känslor, haha. Ja, vad ska man säga om den? Rolig, men lite halvt b. Iallafall efter bion så sa vi hejdå till dom och åkte hem till Timon en snabbis och ja, sen gick jag och Hanna hem och åt middag med våra familjer och sedan hem till Elin. Sen vid 20 drog vi hem och tog det lugnt somsagt! Mysig Lördag!

kvällens planer.

Först och främst ska jag sitta här med Hanna och snacka om livet. Sen när hennes familj så ska jag ta en dusch, raka benen, smörja in mig osv. Sedan ska jag sitta framför datan helt lonely och kolla Paradise Hotel, Blogga, Facebook och antagligen kommer jag sitta onödigt länge. Fan va härligt, massa tid för mig själv. I love it!

Hela feta släkten.

Hannas familj är här och vi har käkat middag. Vi var dock hos Elin ett tag och hade det mysigt! Nu är vi hemma igen, jag vet nolifes eftersom det är Lördag. Jaja, nu ska vi hitta på något måste antaligen umgås med familjen. Puss!

Dear John

Ligger i bäddsoffan med Hanna och kollar på Dear John, mysigt! Nu är hanna dock på toaletten så jag passar på att blogga, men ja. Vi hörs snart, Puss!

All by myself.

Tumblr_l5t6sxmkh11qc3d2ho1_500_large
Should it be this hard to find real love in this big love? Or is it just me who has bad luck?

I feel.. lonely

Tumblr_lbd89aoh0x1qcsmx3o1_500_largeTumblr_lat2ha3qyo1qds7tqo1_500_largeTumblr_lbcz6gmyxu1qdpsx9o1_500_large

Hittade en dator på spaet!

Hello! Är fortfarande på Hasseludden, sitter vid en dator med Ebba brevid mig. Nice! Iallfall, vi har badat som sagt i källorna och massagen.. herregud alltså, det skönaste jag någonsin varit med om. Anyway, vi ska väll äta om ungefär 50 minuter så ja, antigen blir det att sitta kvar här eller så går vi ner på rummet ett tag. Puss!

Utomhus källorna! Fast detta kort är dock taget på sommaren! (Sån där morgon rock går man runt i här hela tiden, Frukost, Lunch & Middag. All the time!)

Direkt från en varm källa! Dock inomhus, d...

dsc_0047 (MMS)

Direkt från en varm källa! Dock inomhus, de varma utomhus är mycket mysigare. Men det får ni bilder på imorgon när jag är hemma! För er som inte vet befinner jag mig på Yasuragi, ett japanskt spa. Sjukt mysigt! Här är jag med Ebba & Farmor, nice! Oj, måste rusa upp till massagen jag bokat. Puss!


Morning Insperation

Tumblr_l6q50ddsxj1qbcgo3o1_500_largeTumblr_l6q6mjnplt1qao8u4o1_500_largeTumblr_lb6z99wnm31qdrvhao1_500_large

Vaknade upp hos Hanna.

Ja, imorse vaknade jag upp här i Tyresö hos Hanna. Eftersom hennes brorsa hade massa kompisar här och ja, dom var högljudda. Ja, igår köpte jag iallafall mina efterlängtade Urban Ears och åt middag med Mamma på Biblioteksgatan på Zink Grill tror jag det hette? Jätte gott iallafall! Ja, sen träffade jag Hanna, Celina, Carla och Linnea, jätte trevligt! Och sen tog vi bussen ut till Tyresö och ja, vad mer finns det att säga? Idag är det inte helt bestämmt vad vi ska göra, Puss!

RSS 2.0